Accu capacity test

Optimaliseer je Fietservaring met Accu Capaciteit Tests bij Laakbike!

Bij Laakbike begrijpen we dat de accu een cruciaal onderdeel is van je elektrische fietservaring. Om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van een soepele en zorgeloze rit, bieden wij accu capaciteit tests aan als een essentieel onderdeel van onze service. We zijn ons bewust van de groeiende diversiteit in elektrische fietsen en de uitdagingen die dit met zich meebrengt voor accu-testmogelijkheden. Dankzij onze geavanceerde Batterytester behoort dit probleem tot het verleden.

Verschillende Accu’s:

De opkomst van verschillende elektrische fietsen betekent diverse accutypes. Onze batterytester is ontworpen met universele compatibiliteit, zodat we accu’s van alle merken en modellen kunnen testen.

Revisie Indien Nodig:

Na het testen bieden we niet alleen inzicht in de status van de accu, maar indien nodig kunnen we ook revisies uitvoeren. Dit betekent dat we accu’s kunnen optimaliseren en verbeteren voor een langere levensduur.

Zorgeloze Accu-ervaring:

Met onze service willen we jou een zorgeloze accu-ervaring bieden, ongeacht het merk of type accu op jouw elektrische fiets. Laat ons je accu testen en, indien nodig, reviseren, zodat je vol vertrouwen de weg op kunt.

Bosch Accu Capacity Tester als Erkende Bosch Dealer:

Bosch is een bekende fabrikant van elektrische fietsaandrijvingssystemen, waaronder accu’s. Als erkende Bosch dealer en specialist in Bosch e-bike-accu’s, bieden wij expertise en ondersteuning voor verschillende modellen met diverse capaciteiten:

Bosch PowerPack 400Wh:

Standaardcapaciteit in veel e-bikes met een Bosch-aandrijfsysteem. Biedt 400 wattuur aan energie.

 Bosch PowerPack 500Wh:

Upgrade van de 400Wh-variant, biedt meer capaciteit voor een groter bereik.

 Bosch PowerTube 500Wh:

Geïntegreerde accu in het frame van de fiets, met een capaciteit van 500 wattuur.

 Bosch PowerTube 625Wh:

Nog grotere capaciteit dan de PowerTube 500Wh, met 625 wattuur aan energie.

 Bosch DualBattery:

Ondersteunt het gebruik van twee accu’s tegelijkertijd voor een hogere gecombineerde capaciteit.

 Het kiezen van de juiste accucapaciteit hangt af van je specifieke behoeften en het beoogde gebruik van de elektrische fiets. Bij fietsenwinkel Laakbike bieden we accu capaciteit tests aan om de gezondheid en prestaties van uw Bosch e-bike-accu’s te evalueren. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

Tarieven Accu test en/of revisie

Heeft u vragen omtrent de prijzen? we staan u graag te woord. Door het invullen van de onderstaande contactformulier verwerken wij uw aanvraag en zullen we binnen twee werkdagen contact opnemen. Liever telefonisch contact? ook dat is mogelijk.               

Telefoonnummer: 070-3939087

Snel een afspraak maken?

    Jt van Ees

    Voorband vervangen elektrische fiets en voorremblokken vervangen. Belde om 9.30 en kon gelijk komen. Werd om 11.00 uur gebeld dat mijn fiets klaar was. Kortom dik tevreden! Prijs ook prima, hier ga ik naar toe als ik wat heb met m’n fiets in de toekomst.

    Emirhan Sakarya

    Ben langs geweest voor reparatie. Ik kreeg een schone en nette fiets weer terug waar de reparatie perfect was gedaan. Doet z’n werk goed , snel en schoon natuurlijk. Heel klantvriendelijk. Beste fietsenwinkel die ik ken. Ga zeker langs.