Diagnose & Software update

Welkom bij Laakbike: Optimaliseer Jouw Fietservaring

Laakbike verwelkomt je als dé partner op het gebied van fietsen, waar we niet alleen hoogwaardige fietsen en accessoires aanbieden, maar ook gespecialiseerde diensten zoals diagnose en software-updates leveren. Lees verder om te ontdekken hoe deze services jouw fietservaring kunnen verbeteren.

Diagnose van Elektrische Fietsen

Onze ervaren technici bij Laakbike staan klaar om grondige diagnoses van jouw elektrische fiets uit te voeren, ongeacht het merk (Bosch, Shimano, Bafang, enz.). Wij hebben de expertise om eventuele problemen snel en efficiënt te identificeren. Onze diagnostische services omvatten:

 • Algemene Inspectie: Visuele controle van de fietsstructuur, remmen, banden en andere vitale componenten.
 • Elektronische Diagnose: Geavanceerde tests om elektronische componenten, zoals sensoren en controllers, te evalueren.
 • Accu Capaciteit: Testen van de batterijprestaties en gezondheid.

Software Updates voor Elektrische Fietsen

Met de groeiende technologie zijn regelmatige updates essentieel voor elektrische fietsen. Bij Laakbike zorgen we ervoor dat jouw fiets altijd up-to-date is met de nieuwste apparatuur en functionaliteiten. Onze software-update services omvatten:

 • Bosch eBike Software Updates: Optimalisatie van batterijduur, prestatieverbeteringen en toevoeging van nieuwe functies.
 • Shimano Di2 via E-tube app: Schakeltechnologie optimaliseren en instellen.
 • Bafang: Diagnose en prestatieverbeteringen.

Bij Laakbike begrijpen we de waarde van een goed functionerende fiets. Neem contact met ons op voor professionele diagnostiek en software-updates, en ervaar het verschil dat onze toegewijde service kan maken. Fiets met vertrouwen, kies Laakbike!

Tarieven 

Heeft u vragen omtrent de prijzen? we staan u graag te woord. Door het invullen van de onderstaande contactformulier verwerken wij uw aanvraag en zullen we binnen twee werkdagen contact opnemen. Liever telefonisch contact? ook dat is mogelijk.               

Telefoonnummer: 070-3939087

Snel een afspraak maken?

  Jt van Ees

  Voorband vervangen elektrische fiets en voorremblokken vervangen. Belde om 9.30 en kon gelijk komen. Werd om 11.00 uur gebeld dat mijn fiets klaar was. Kortom dik tevreden! Prijs ook prima, hier ga ik naar toe als ik wat heb met m’n fiets in de toekomst.

  Emirhan Sakarya

  Ben langs geweest voor reparatie. Ik kreeg een schone en nette fiets weer terug waar de reparatie perfect was gedaan. Doet z’n werk goed , snel en schoon natuurlijk. Heel klantvriendelijk. Beste fietsenwinkel die ik ken. Ga zeker langs.