Fiets huren Den Haag voor een redelijke prijs!

Fiets huren Den Haag voor een redelijke prijs!

Wilt u graag Den Haag ontdekken of heeft u gewoon tijdelijk een fiets nodig? Bij Laak Bike kunt u terecht voor het huren van een fiets voor 1 of meerdere dagen. Onze winkel is gevestigd vlakbij het centrum van Den Haag, wel zo makkelijk als u graag de stad wilt verkennen! Wij verhuren onder andere stadsfietsen met versnellingen tegen een scherpe prijs. Heeft u interesse in het huren van een fiets? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Kosten fiets huren Den Haag

Bent u van plan een fiets te huren voor één of meerdere dagen? Wij staan graag voor u klaar! U leent al een stadsfiets met versnellingen voor slechts €14,50 per dag! liever een elektrische fiets? ook dat is mogelijk voor slechts € 26,95 per dag. Indien u van plan bent een fiets voor meerdere dagen te huren, raden wij aan contact met ons op te nemen zodat wij u direct inzicht kunnen geven over de beschikbaarheid van onze leenfietsen.

Liever een e-bike huren?

Ontdek moeiteloos fietsen met onze elektrische fietsverhuur. Reserveer online, haal de fiets op en verken Den Haag op een comfortabele en krachtige manier. Flexibele huurperiodes, volledig uitgerust voor jouw veiligheid. Ervaar het gemak van elektrisch fietsen met Laakbike

Niet alleen voor huurservice, maar ook voor fietsreparaties en fietsonderhoud bent u bij Laak Bike aan het juiste adres! Ons ervaren en deskundige personeel helpt u graag verder!

Bent u opzoek naar een nieuwe fiets? Kijk dan eens op onze website! Wij hebben een breed assortiment aan onder andere elektrische fietsen, lifestyle fietsen en transportfietsen. Uiteraard bent u ook welkom in onze fietsenwinkel gevestigt nabij het centrum van Den Haag!

Fiets huren formulier