Anwb fietsverzekering

Verzeker nu uw fiets met de Anwb verzekering

Met de anwb fietsverzekering bent u verzekert tegen schade en diefstal. Daarnaast biedt de verzekering ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de pechhulp. De anwbfietsverzekering is af te sluiten in onze winkel wanneer u een fiets bij ons aanschaft. Zodra u de fiets meeneemt uit de winkel is uw fiets direct verzekert.

Om inzichtelijk te maken wat de voordelen van de anwb fietsverzekering zijn, kunt u onderstaand overzichtelijk lezen waarvoor u allemaal verzekert bent.

Diefstal

Wanneer uw fiets gestolen wordt dient u te allen tijde aangifte te doen bij de politie. Het opgemaakte proces-verbaal is namelijk noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een uitkering. Let op, het is daarbij van belang om de aangifte zo snel mogelijk te realiseren. De onderstaande punten vallen onder de verzekering:

 • Zodra een diefstal claim is toegewezen, krijgt u een vervangende fiets met de waarde van het verzekerde bedrag
 • U betaalt geen eigen risico
 • U betaalt geen afschrijving

Schade

Met de anwb verzekering helpen wij u snel weer op weg wanneer u schade heeft aan uw fiets. Om te kijken of de reparatie van uw fiets binnen de verzekering valt voert de fietsenmaker altijd eerst een taxatie uit. Herstelkosten onder de €200,- kunnen altijd direct worden gemaakt. De onderstaande punten zijn belangrijk om te weten voor de anwb verzekering:

 • U bent niet verzekerd voor slijtage van de fiets en onderdelen
 • U betaalt een eigen risico van €25,- per casco schade
 • U heeft een dekking bij schade aan uw fiets door buitenkomende oorzaken
 • Schade aan uw elektrische fiets is beperkt verzekerd

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de anwb fietsverzekering en wilt u deze graag afsluiten bij de aanschaf van uw nieuwe fiets? Neem dan contact met ons op.

Snel een afspraak maken?

  Jt van Ees

  Voorband vervangen elektrische fiets en voorremblokken vervangen. Belde om 9.30 en kon gelijk komen. Werd om 11.00 uur gebeld dat mijn fiets klaar was. Kortom dik tevreden! Prijs ook prima, hier ga ik naar toe als ik wat heb met m’n fiets in de toekomst.

  Emirhan Sakarya

  Ben langs geweest voor reparatie. Ik kreeg een schone en nette fiets weer terug waar de reparatie perfect was gedaan. Doet z’n werk goed , snel en schoon natuurlijk. Heel klantvriendelijk. Beste fietsenwinkel die ik ken. Ga zeker langs.