Review

Wij zijn benieuwd wat u van Laak Bike vindt!

Bedankt dat u voor ons gekozen heeft! Laak Bike zou het erg waarderen als u uw ervaring met toekomstige klanten wilt delen. We hopen dat wij al uw verwachtingen waar gemaakt hebben. U kunt eenvoudig een review achter laten met uw e-mailadres of met uw Facebook account.

Hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Ahmet Turan Atmaca, Den Haag

Ik heb 4 maanden geleden een fiets gekocht en ben er blij mee. De heren hebben ook nog eens onderhoud gedaan aan mijn oude fiets, waar ik hen dankbaar voor ben. Bedankt voor de service..

 

Imran Khan, Den Haag

Heb onlangs 3 nieuwe fietsen gekocht bij Laakbike. Ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen door het personeel. Zij hadden 1 van de 3 fietsen niet in een bepaalde kleur op voorraad maar dat was geen enkel probleem. Binnen enkele dagen hadden zij de fiets binnen en gemonteerd bij mij thuis afgeleverd.  Ik wil jullie nog hartelijk danken voor de goede service en fijne ervaring in jullie winkel.

Can Kucukunal, Voorburg

Al tweemaal hier een nieuwe gazelle fiets gekocht, en altijd netjes geholpen, als er een probleempje was en het kon gelijk verholpen worden,werd dat gelijk gedaan. Service beurt werd goed uitgevoerd.

Vriendelijke mensen, prima zaak!

Dave, Den Haag

Uitstekende service. Nieuwe achterband (buiten + binnen) voor een zeer competitieve prijs en <1 uur klaar (eigenaar belt wanneer de reparatie klaar is). Heeft tevens een toevalsbevinding aan de fiets gratis gerepareerd. Resultaat is perfect. Derhalve zeer aanbevelenswaardig.

Jt van Ees, Rijswijk

Voorband vervangen elektrische fiets en voorremblokken vervangen. Belde om 9.30 en kon gelijk komen. Werd om 11.00 uur gebeld dat mijn fiets klaar was. Kortom dik tevreden! Prijs ook prima, hier ga ik naar toe als ik wat heb met m’n fiets in de toekomst.

Emirhan Sakarya, Voorburg

Ben langs geweest voor reparatie. Ik kreeg een schone en nette fiets weer terug waar de reparatie perfect was gedaan. Doet z’n werk goed , snel en schoon natuurlijk. Heel klantvriendelijk. Beste fietsenwinkel die ik ken. Ga zeker langs.

Emre Ozturk, Rijswijk

Super Service en goede reparatie. Vorige week een oude fiets gebracht voor een grote beurt, kreeg bijna een nieuwe terug! en dat voor heel weinig. Kom zeker nog terug! 🙂

Suraj Kishoen Misier, Den Haag

Complete fiets service (alles checken, smeren, roest verwijderen inclusief kleine reparaties) binnen een dag voor een redelijke prijs van €35. Goede service gehad!

John Verschragen, Den Haag

Op aanraden van mijn vrouw heb ik mijn fiets naar Laak Bike gebracht voor een grote beurt. Kreeg mijn fiets als nieuw terug. Goede en snelle service tegen eerlijke prijs, wat wil je nog meer!?  Ik kan er weer tegenaan. Dank!

Ella Verschragen, Voorburg

Super goede service: fiets helemaal nagelopen, gesteld, geolied en schoongemaakt voor €35,-. Zaterdag gebracht en vandaag opgehaald. Als extra fiets kettingkast vastgezet en een  rubber op mijn fietsslot! Fiets is weer als nieuw! Super bedankt Laak Bike!

Sahin Zker, Rijswijk

Ik ben zeer tevreden over de service die zij bieden en zeer zeker niet te vergeten de klantvriendelijkheid die er aanwezig is. Ik ben heel goed geholpen, bedankt heren!

Daphne van Erven, Den Haag

Onwijs vriendelijke mensen, goede & snelle service, prima prijs/kwaliteit verhouding 👍