Elektrische fiets huren Den Haag

Elektrische fiets huren Den haag

Kosten Elektrische fiets huren Den Haag

Bent u van plan een elektrische fiets te huren voor één of meerdere dagen? Wij staan graag voor u klaar! U leent al een elektrische fiets voor slechts €26,50 per dag! Indien u van plan bent een elektrische fiets voor meerdere dagen te huren, raden wij aan contact met ons op te nemen zodat wij u direct inzicht kunnen geven over de beschikbaarheid van onze leenfietsen.

Ontdek onze huurservice

Ontdek moeiteloos fietsen met onze elektrische fietsverhuur. Reserveer online, haal de fiets op en verken Den Haag op een comfortabele en krachtige manier. Flexibele huurperiodes, volledig uitgerust voor jouw veiligheid. Ervaar het gemak van elektrisch fietsen met Laakbike

Niet alleen voor huurservice, maar ook voor fietsreparaties en fietsonderhoud bent u bij Laak Bike aan het juiste adres! Ons ervaren en deskundige personeel helpt u graag verder!

Bent u opzoek naar een nieuwe fiets? Kijk dan eens op onze website! Wij hebben een breed assortiment aan onder andere elektrische fietsen, lifestyle fietsen en transportfietsen. Uiteraard bent u ook welkom in onze fietsenwinkel gevestigt nabij het centrum van Den Haag!

Fiets huren formulier