Retourneren

Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren. U heeft een fiets besteld en ontvangen, deze blijk toch niet helemaal wat u had verwacht of misschien is deze simpelweg te groot of klein. U heeft dan de mogelijkheid om deze binnen veertien dagen na ontvangt ongebruikt te retourneren. Hieronder treft u de voorwaarden voor het retourneren van uw fiets.

Om uw fiets te retourneren vragen wij om contact met ons op te nemen. Dit kan door ons te bellen of te mailen. Wij zijn telefonisch op werkdagen bereikbaar tussen 09:30 uur en 18:00 uur op  070-3939081 of per e-mail: [email protected]

Fiets in doos

Heeft u een fiets in doos besteld en wilt u deze retourneren? De fiets moet op dezelfde wijze geretourneerd worden zoals u deze hebt ontvangen. Dat wilt zeggen dat deze gedemonteerd en in de originele verpakking geretourneerd moet worden. Vanwege de omvang van het pakket hebben wij alleen de mogelijkheid de verpakte fiets op te laten halen via een Pick Up afspraak met DHL. Graag ontvangen wij een foto van de verpakte fiets alvorens wij een Pick Up afspraak in plannen. Wij kunnen deze afspraak inplannen op een werkdag naar keuze. Er is helaas geen Pick Up afspraak in het weekend mogelijk. DHL haalt de fiets op de afgesproken dag op tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Het is helaas niet mogelijk om een tijdvak af te spreken of te ontvangen.

Let op: De kosten voor het retourneren van een fiets in doos zijn €35,- en voor de rekening van de klant.

Fiets rijklaar

Heeft u uw fiets rijklaar besteld en wilt u deze retourneren? De fiets moet op dezelfde wijze geretourneerd worden zoals u deze heeft ontvangen. In het geval van een rijklare fiets neemt onze partner Post NL bij levering de verpakking van de fiets mee. Wij vragen u om de fiets zo goed als mogelijk op dezelfde wijze te verpakken zoals u deze heeft ontvangen. Vanwege de omvang van het pakket hebben wij alleen de mogelijkheid de verpakte fiets op te laten halen via een Pick Up afspraak met Koeriersdienst Besseling. Graag ontvangen wij een foto van de verpakte fiets alvorens wij een Pick Up afspraak in plannen. Wij kunnen deze afspraak inplannen op een werkdag naar keuze. Er is helaas geen Pick Up afspraak in het weekend mogelijk. Koeriersdienst Besseling haalt de fiets op de afgesproken dag op tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Het is helaas niet mogelijk om een tijdvak af te spreken of te ontvangen. Wel is het mogelijk om uw telefoonnummer op te geven. De chauffeur belt  dan op de dag van de afspraak 30 minuten voor aankomst op om door te geven dat hij onderweg is.

Let op: De kosten voor het retourneren van een fiets rijklaar zijn €45,- en voor rekening van de klant.

Accessoires

Wilt u een accessoires retourneren? Dit kan binnen 14 dagen ongebruikt en in originele verpakking.
U kunt het product opsturen naar de onderstaande adres:

laakbike
Jonckbloetplein 36
2523 AS Den Haag
Afdeling: Retour

Vergeet niet duidelijk de ordernummer, reden van retour en gewenste actie (omruilen, geld terug) te vermelden.

Let op: De kosten voor het retourneren van accessoires zijn voor rekening van de klant. Bewaar uw verzendbewijs goed tot de retour bij ons is verwerkt.

Verwerking van retour

Laakbike doet zijn best  om vanaf het moment dat de fiets bij ons in het magazijn is ontvangen uw retouropdracht binnen 7 werkdagen te verwerken.

Wilt u een fiets omruilen? Dan maken wij een nieuwe order voor u aan.

Heeft u ervoor gekozen om het aankoopbedrag terug te ontvangen? Deze ontvangt u dan op dezelfde wijze terug als waarop er betaald is. Wij halen de retourkosten van het aan u terug te betalen bedrag af.