Laakbike, voor uw fiets reparatie in Den Haag

Laakbike, voor uw fiets reparatie in Den Haag

Bij Laakbike kunt u naast het aanschaffen van fietsen ook terecht voor het repareren van uw fiets. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een elektrische fiets, lifestyle fiets of transportfiets, u bent van harte welkom in ons filiaal in Den Haag als u een mankement aan uw fiets heeft. Onze deskundige monteurs staan klaar om uw fiets zo snel mogelijk weer in orde te maken terwijl u wacht. 

Werkplaats bij Laakbike: Waar uw fiets weer tot leven komt

In de werkplaats streven we naar niets minder dan perfectie als het gaat om de zorg voor jouw fiets. Hier wordt vakmanschap gecombineerd met geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat elke fiets in topconditie is en klaar is voor de weg.

1. Deskundige Reparaties: Onze hoogopgeleide monteurs zijn experts op het gebied van fietsreparaties. Of het nu gaat om een eenvoudige bandenwissel of een complex elektrisch systeem, wij zetten ons in voor nauwkeurige en efficiënte reparaties.

2. Geavanceerde Apparatuur: In onze werkplaats maken we gebruik van geavanceerde apparatuur om snel en effectief diagnoses te stellen. Dit stelt ons in staat om met precisie aan specifieke fietsproblemen te werken.

3. Preventief Onderhoud: Wij geloven in het voorkomen van problemen voordat ze ontstaan. Onze werkplaats biedt regelmatig onderhoud en check-ups om de levensduur van jouw fiets te verlengen en eventuele potentiële problemen te identificeren.

4. Transparante Communicatie: Bij Laakbike hechten we waarde aan transparantie. Voordat we met een reparatie beginnen, bespreken we de kosten en de benodigde stappen, zodat je volledig op de hoogte bent en met vertrouwen kunt beslissen.

5. Klantgerichte Benadering: Jouw tevredenheid staat voorop. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en bieden klantgericht advies. Of het nu gaat om het upgraden van onderdelen of het oplossen van een specifiek probleem, wij zijn er om te helpen.

Breng jouw fiets naar onze werkplaats bij en ervaar de zorg en aandacht die jouw fiets verdient. Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat jouw rijervaring soepel en plezierig is, elke keer weer.

Fiets met ons mee!

In Den Haag en Rijswijk bieden wij ook de mogelijkheid uw fiets gratis op te halen. Vervolgens kunnen wij uw fiets na de reparatie ook weer gratis thuis brengen. Het maakt voor een fietsreparatie niet uit of deze is aangekocht in de winkel, webshop of zelfs bij een andere winkel. Wij helpen u graag verder!

Tarieven fietsreparatie

Heeft u vragen omtrent de prijzen? we staan u graag te woord. Door het invullen van de onderstaande contactformulier verwerken wij uw aanvraag en zullen we binnen twee werkdagen contact opnemen. Liever telefonisch contact? ook dat is mogelijk.               

Telefoonnummer: 070-3939087

Snel een afspraak maken?

    Jt van Ees

    Voorband vervangen elektrische fiets en voorremblokken vervangen. Belde om 9.30 en kon gelijk komen. Werd om 11.00 uur gebeld dat mijn fiets klaar was. Kortom dik tevreden! Prijs ook prima, hier ga ik naar toe als ik wat heb met m’n fiets in de toekomst.

    Emirhan Sakarya

    Ben langs geweest voor reparatie. Ik kreeg een schone en nette fiets weer terug waar de reparatie perfect was gedaan. Doet z’n werk goed , snel en schoon natuurlijk. Heel klantvriendelijk. Beste fietsenwinkel die ik ken. Ga zeker langs.