Haal en brengservice

Welkom bij Laakbike’s Haal- en Brengservice!

Bij Laakbike begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en dat fietsen moeiteloos zou moeten zijn. Daarom presenteren wij met trots onze haal- en brengservice, waarbij wij jouw fiets ophalen, vakkundig onderhoud uitvoeren in onze werkplaats, en deze vervolgens weer rijklaar bij jou thuis afleveren.

Fiets Ophalen: Gemak op Jouw Drempel

Wil je dat wij je fiets ophalen voor onderhoud? Geen probleem! Laat het ons weten en wij regelen het ophaalmoment op een locatie naar jouw keuze, of het nu thuis is of op kantoor. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom maken we het gemakkelijk en handig voor jou.

Vakkundig Onderhoud in Onze Werkplaats: Zorgvuldigheid tot in Elk Detail

Eenmaal in onze professionele werkplaats, ondergaat jouw fiets een grondige controle en vakkundig onderhoud. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat elk onderdeel van jouw fiets de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu gaat om reparaties, afstellingen of regulier onderhoud, we zetten ons in voor topkwaliteit en prestaties.

Rijklaar Terugbrengen: Jouw Fiets, Jouw Gemak

Na het onderhoud wordt jouw fiets zorgvuldig rijklaar gemaakt en weer bij jou thuis afgeleverd. Geniet van een soepele en veilige rit zonder gedoe. We staan garant voor de kwaliteit van ons werk, en jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Laat ons jouw fietservaring verbeteren met gemak, service en vakmanschap.

Hoe Werkt Het:

Aanvraag Indienen:

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om een haal- en brengservice aan te vragen.

Ophaalafspraken:

Wij plannen een geschikte tijd om je fiets op te halen op de door jou aangewezen locatie.

Professioneel Onderhoud:

Jouw fiets wordt vakkundig onderhouden in onze werkplaats, zodat het weer als nieuw rijdt.

Rijklaar Terugbrengen:

We bezorgen jouw fiets weer thuis, klaar voor de weg.

Neem Vandaag Nog Contact Op:

Wil je genieten van het gemak van Laakbike’s Haal- en Brengservice? Neem contact met ons op voor meer informatie of om je eerste haal- en brengafspraak te plannen.

Tarieven Haal en brengservice

Heeft u vragen omtrent de prijzen? we staan u graag te woord. Door het invullen van de onderstaande contactformulier verwerken wij uw aanvraag en zullen we binnen twee werkdagen contact opnemen. Liever telefonisch contact? ook dat is mogelijk.               

Telefoonnummer: 070-3939087

Snel een afspraak maken?

    Jt van Ees

    Voorband vervangen elektrische fiets en voorremblokken vervangen. Belde om 9.30 en kon gelijk komen. Werd om 11.00 uur gebeld dat mijn fiets klaar was. Kortom dik tevreden! Prijs ook prima, hier ga ik naar toe als ik wat heb met m’n fiets in de toekomst.

    Emirhan Sakarya

    Ben langs geweest voor reparatie. Ik kreeg een schone en nette fiets weer terug waar de reparatie perfect was gedaan. Doet z’n werk goed , snel en schoon natuurlijk. Heel klantvriendelijk. Beste fietsenwinkel die ik ken. Ga zeker langs.